B-JUNIORIT  2019  (P17)

 

NFF/KANU YJ

 

Ikäluokat 2002 ja 2003 (sekä Y-I pelaajat 2001)

 

Kauhavan Kanuunoiden B-juniori toiminta toteutetaan myös kaudella 2019 yhteistyössä ja yhteisjoukkueena Vöyriläisen Norrvalla FF.n kanssa. Pelaamme kahdella joukkueella P17 ikäluokassa.

 

Joukkueella on sarjapaikka P17 Ykkösessä, eli Suomen Palloliiton valtakunnallisessa Pojat alle 17v kilpasarjassa. Pelaamme pohjoislohkossa C. Lisäksi pelaamme toisella joukkueella Vaasan piirin P17 kakkosta, eli piirin alueella pelattavaa kakkosdivisioonaa. (NFF/Kanu YJ/2)

 

Toimintamme ja olosuhteemme ovat laadukkaita ja päätavoitteena on kehittää nuoria pelaajia eteenpäin kohti aikuisten sarjoja (joita pelaamme jo 2019 yhdessä seurojen miesjoukkueiden kanssa). Joukkuehenki ryhmässä on erinomainen ja kentällä harjoitellaan ja pelataan aina tosissaan, kukin oman parhaansa mukaan. Joukkue on kaksikielinen – ellei kolme J eli pelaajat ovat niin suomen- kuin ruotsinkielisiä, mutta ainakin teoriassa päävalmennuskieli on englanti, kuten se on NFF edustusjoukkueellakin. Käytännössä treeneissä puhutaan yhtä lailla suomea, ruotsia, englantia ja vaikka mitä - mutta ennen kaikkea jalkapalloa J  - ymmärretyksi tulee varmasti – kielimuuria ei tarvi kenenkään pelätä, sellaista ei ”nöffeleissä” ole! Kaikki puhuvat riittävästi kaikkea J

 

Yli-Ikäiset: Palloliiton sääntöjen mukaisesti otamme kaudelle 2019 joukkueisiin yhteensä 4 (eli 2+2) yli-ikäistä. 2 x Y-I P17 Ykköseen ja 2 x P17 Vaasan piirin kakkoseen. Yli-Ikäiset pelaajat tulee merkitä kumpaankin joukkueeseen erikseen ja siten sama Y-I pelaaja saa pelata kevät ja/tai syyskierroksella vain merkityssä joukkueessaan sääntöjen mukaisesti.

HUOM. Y-I lupa ei rajoita aikuisten sarjoissa eli miesjoukkueissa pelaamista, eli kaikilla Y-I pelaajilla on mahdollisuus ja peli paikka myös NFF (M4) ja/tai Kanun (M5) miesten joukkueissa, kuten säännöt sallivat.

 

Kaksoisedustukset sallitaan. B-Juniori ikäisen (eli 02/03) pelaajan edustusoikeus jalkapallossa tulee olla joko Norrvalla FF tai Kauhavan Kanuunoissa, koska valtakunnansarjassa P17 Ykkönen, edustusoikeus on oltava yhteisjoukkueen muodostavassa seurassa. Yli-ikäisellä pelaajalla ei voi olla kaksoisedustusta. (yksi poikkeuslupa per pelaaja)  Kaksoisedustus toimii seuraavasti:

 

Kaudella 2019 NFF/KANU YJ sallii perustellut kaksoisedustukset seuraavasti:

-Kaksoisedustukset miestensarjoihin eri seuraan. (suositus vähintään M5 tai korkeampi taso)

-Kaksoisedustus muuhun P17 Kakkonen (piirin kakkosdivisioona) seuraan kuin NFF-Kanu YJ/2. Tämä edellyttää sitä että olet ns. ykkösjoukkueen P17 ykkösen pelaaja ja haluat pelata B2sta esim. vanhassa kasvatti/kotipaikkakunnan tms seurassasi. Kaksoisedustus voi olla myös toisen piirin alueen aikuisten joukkueeseen. Lisätietoja ja hyväksynnät K-E tapauksiin tekee päävalmentaja.

 

Harjoittelu: NFF/Kanu Pre-season alkaa 14.11.2018.

Talvikauden harjoittelu on 3-4 krt viikossa, jakso ja kuukausi ohjelman mukaan. Taukoa pidetään jouluna (2vk) sekä koulujen talviloma viikko. Huhtikuun alussa yksi kevennetyn ohjelman viikko.

Tarkka viikko-ohjelma on aina näkyvillä joukkueen virallisessa tiedotuskanavassa Kanu-NFF ”nimenhuudossa”.  https://kanu-nff.nimenhuuto.com/calendar/monthly

 

Harjoituspaikat ovat Vöyri ja Kauhava. Talvella Adidas-halli (Vöyri) ja vastavalmistunut POP-Areena (Kauhava). Ulkotekonurmikausi (huhti-toukokuu) vietetään pääsääntöisesti Vöyrillä Norrvalla Campuksen ulkotekonurmella. Kesän nurmikauden harjoitukset ovat sekä Kauhavalla, että Vöyri/Oravainen keskuskentillä. Nurmikenttämme ovat ensiluokkaisia J maakunnan mittapuussakin.

 

TRYOUT: NFF/Kanu:n try-out on auki koko talven. Tervetuloa kokeilemaan ja tutustumaan toimintaan. Sitoumuksetta voi tulla kokeilemaan 2-3 viikon tutustumisjakson harjoituksissamme. Toimintamme on sopivan vakavaa, tavoitteellista ja ammattitaitoista, mutta huumori on kunnossa ja tilaa on niin ykkös- kuin kakkosdivisioona joukkueessa – ja meillä ykkösjoukkue on auki aina koko kauden kaikille! Kaikille löytyy paikka.

Suoritukset ja päivän formi ratkaisee – ei nimi, taustat tai menneet menestys kaudet.

Kaikilla on samat mahdollisuudet ja lähtökohdat kauteen.

 

Kausimaksut. Harrastaminen ja pelaaminen on NFF/Kanussa edullista, kiitos joukkueen ahkeran varainkeruun ja loistavien sponsoreidemme.  

 

NFF/Kanu kausimaksu kaudella 2019 on 600 €, joka maksetaan kolmessa erässä. Huom. Kausimaksu sisältää pelipassin, talven hallimaksut, valmennuksen, peliasun yms. Lisätietoja kustannuksista saa tarkemmin joukkueenjohtajilta. Vakuutus on pakollinen, joko oma tai seuran kautta palloliiton vakuutus joka maksaa +140€.

 

Joukkueen tilinumero FI1549700010144523 ja viitenumero 1300.

Tervetuloa uudet ja vanhat pelaajat!

 

 

YHTEYSTIEDOT:

 

Päävalmentaja:

Jyri Poltto (Uefa B, MVC)

0500-479204

jyri.poltto@ranaco.fi

 

Valmentajat:

Ceesay ”Mal” Yancuba (NFF M4)

Juha-Pekka Hietala (C)

 

Joukkueenjohto:

Juha-Pekka Hietala (Kanu)

040-5625216

juha-pekka.hietala@netikka.fi

 

Sune Carlström (NFF, också på Svenska)

050-5721830

sune.carlstrom@netikka.fi

 

Maalivahtivalmennus:

Esa Kurki, Jyri Poltto 

 

Huoltajat:

Jarno Hauhtonen

Robert Friman

 

Rahastonhoitaja:

Camilla Härtull  (NFF, också på Svenska)

050 372 8192

camilla.hartull@gmail.com