Naiset - FC -92 (3 - 0)

Aika: 24.7.2021 14:00
Paikka: Kauhava, Keskuskenttä
Sarja: Naisten Kakkonen


Kauhavan kaupungin isännöimä ottelu sai heti kaupunginjohtaja Markku Lumion avauspotkun jälkeen vauhdikkaan alun, kun ensimmäisen kymmenen minuutin aikana saimme luotua useita maalintekotilanteita. Ensimmäisen puoliajan kantava teema oli kuitenkin viimeistelyn haastavuus ja useista mahdollisuuksista huolimatta tauolle lähdettiin 0-0 tilanteessa.

Toisella puoliajalla pystyimme hieman rauhoittamaan omaa peliä ja palkinto tulikin vihdoin 52. minuutilla. Vapauttavan ensimmäisen maalin laukoi komeasti Elina Martonen Helena Hakalan syötöstä. Tästä vain neljä minuuttia myöhemmin Hakala pääsi ohittamaan maalivahdin Riina Pirttisen toimiessa syöttäjänä. Loppulukemat 3-0 syntyi vastustajan omasta jalasta, kun Martonen keskitti maalinedustalle.

Tilanteiden valossa maaliero olisi voinut olla suurempikin, mutta vastustajan parhaana palkittu maalivahti Emma Niemelä oli loistavalla pelipäällä. Nivala antoi hyvän vastuksen, joten voittoon ja kolmeen pisteeseen voi siis olla tyytyväinen. Kotijoukkueesta otteluisäntä Kauhavan kaupunki palkitsi parhaana Helena Hakalan. Joukkueen sisäisen tsempparihatun lunasti itselleen puolestaan Elina Martonen. Kiitos kotiyleisölle ja otteluisäntä @visitkauhava :lle!

Pelit jatkuvat ensi lauantaina, kun kohtaamme sarjakärki Kufu 98:n Kuopion jalkapallostadionilla. Kuopiolaisilla on taulukossa yhtä paljon pisteitä kuin meillä, mutta maaliero on heidän kannaltaan parempi. Mainittavaa kuitenkin, että olemme päästäneet lohkomme joukkueista vähiten maaleja, mikä kertonee loistavasta maalivahti- ja puolustustyöskentelystä. Jos olet ensi lauantaina Kuopiossa, suuntaa stadionille kannustamaan punamustia klo 19:30! ❤️🖤
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 052:00Martonen Elina Hakala Helena
2 - 056:00Hakala HelenaPirttinen Riina C
3 - 0 (om.)76:00VastustajaEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
3Pirttinen Riina C
Puolustaja
4Långsjö Petra A
Puolustaja
5Martonen Elina
Keskikenttäpelaaja
7Lieste Jenni-Sofia
Puolustaja
8Hakomäki Miia
Puolustaja
10Hakala Helena
Hyökkääjä
12Toppari Anuliina
Keskikenttäpelaaja
14Aittakallio Annamari
Maalivahti
15Hult Riina
Hyökkääjä
16Moisio Niina
Keskikenttäpelaaja
17Jarva Julia
Keskikenttäpelaaja
18Riihonen Miina
Hyökkääjä
19Tolonen Kiia
Hyökkääjä
20Yli-Hemminki Heidi
Keskikenttäpelaaja
22Puuskamäki Emilia
Keskikenttäpelaaja
24Moilanen Greta
Hyökkääjä
41Koskinen Hilla
Keskikenttäpelaaja
55Mäki-Kamppi Viivi
Maalivahti